Celebració d’obertura de l’Any de la fe

Als preveres i diaques, religiosos i religioses, laiques amb missió pastoral, membres d´instituts seculars i fidels laics i laiques de l´arxidiòcesi de Tarragona.

Estimats tots en el Senyor Jesús ressuscitat,

El proper 11 d´octubre comença a tota l´Església l´Any de la fe. A la nostra arxidiòcesi de Tarragona farem la celebració d´obertura d´aquest Any amb una missa solemne a la Catedral el 14 d´octubre, diumenge, a les 6 de la tarda.

Tots esteu convidats a participar en aquesta eucaristia, però diria que de manera especial ho estan els membres de les comunitats parroquials, de moviments i d´associacions laïcals, i els seus responsables i equips dirigents. En aquesta mateixa celebració farem l´enviament de catequistes, que tenen un paper molt important en aquest Any de la fe, ja que podem dir que són un dels principals «educadors de la fe». Jo, com a primer responsable de la catequesi a l´arxidiòcesi, els enviaré perquè ajudin els nostres nens, joves i adults a créixer en la fe i la vida comunitària.

Estic segur que aquest Any de la fe al qual el sant pare Benet XVI ens convoca donarà molts de fruits en cadascun de nosaltres i en les nostres comunitats cristianes. Voldria que el proper 14 d´octubre us sentíssiu especialment cridats a acudir a la Catedral, i us demano que hi convideu els membres de les comunitats parroquials que teniu encomanades.

Us anirem informant de les diverses activitats que es faran durant aquest Any. I us convido a mirar el web de l´Arquebisbat, on hi ha un apartat on podeu trobar una informació actualitzada sobre l´Any de la fe.
Amb tot el meu afecte, la meva benedicció,

Jaume Pujol Balcells
Arquebisbe metropolità de Tarragona i primat

Tarragona, 25 de setembre de 2012

Descarregar arxiu

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Any de la fe. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.